請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
設為首頁收藏本站

iFree Home

熱搜: 好可惜
查看: 1355|回復: 4

[轉貼] 【購物】運動服一折開倉

時代廣場有人氣運動服飾,包括Reebok、Puma、Champion、DKNY、Skechers、Rockport、Jansports、Eastpak及Teva等大量名牌運動服飾割價抵至一折﹗

優惠還包括﹕買滿$600即可回贈$100,凡購買三對運動鞋(Puma及Columbia除外)或以上,即可免費獲贈XOXO運動鞋乙對,凡購買任何貨品,即可獲得精美禮品乙份﹗

運動服飾換季狂減大開倉

日期﹕至11月8日

時間﹕上午11:00至晚上8:00

付款方法﹕現金、購物滿$500以上接受VISA及MASTERCARD卡(不接受EPS)

【查詢熱線】2310 6232

【地址】時代廣場1座13樓

【地區】銅鑼灣

Reebok姚明系列籃球鞋(原價$849、特價$250)

Pony男女裝懷舊運動外套(原價$459、特價$80(買兩件$150))

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
禁不如去make hkteam.net 既衫la :sQ616uT:
原帖由 ctman 於 2007-3-30 23:45 發表
禁不如去make hkteam.net 既衫la :sQ616uT:

連球隊都冇, make乜鬼嘢衫......?
原帖由 joey 於 2007-3-30 23:51 發表

連球隊都冇, make乜鬼嘢衫......?

@@ 而家無搞b ball 咩:s0z34e0:
原帖由 ctman 於 2007-3-30 23:52 發表

@@ 而家無搞b ball 咩:s0z34e0:

場都book唔到, 搞乜鬼嘢 b ball? :sjc28iX:

同埋....你都放咗好多次飛機啦! :sT072kA:

所以...我地hkteam呢度變咗連組隊波嘅人數都唔夠呢!